Prispevaj, pomagaj

Nastop na politični sceni je poleg časovnega in organizacijskega zalogaja tudi precejšnje finančno breme. Če želimo dobro nastopiti v volilni kampanji, je vsak prispevek dobrodošel.

upn vzorec

Prispevek lahko nakažete na:

Lista Aleša Bržana
Čevljarska ulica 17
6000 Koper

TRR: SI56 0510 0801 6239 150
Namen: DONACIJA
Sklic: SI00 2018

Glede na veljavno zakonodajo moramo za vsako donacijo beležiti poleg imena, priimka in naslova tudi datum rojstva oz. EMŠO. Vljudno vas prosimo, da nam le tega sporočite preko spodnjega obrazca. Podatki o donacijah se hranijo samo v evidencah stranke, izjema je, če posameznik donira letno več kot 1.626,39 EUR (podrobnejše informacije so pod obrazcem).

Vaše podatke bomo obdelovali izključno za namen izpolnitve obveznosti iz 1. odstavka 22. člena Zakona o političnih strankah (ZPolS, Ur. list RS, št. 100/05 in sprem.). Podrobneje o zakoniti pravni podlagi in obdelavi vaših osebnih podatkov lahko preberete v Pogojih zasebnosti.

Podatki o donatorju

 

V skladu z Zakonom o političnih strankah lahko stranka pridobiva sredstva iz prispevkov fizičnih oseb. Prispevki fizične osebe v enem koledarskem letu ne smejo v skupnem znesku presegati desetkratne povprečne bruto mesečne plače na delavca v RS, po podatkih Statističnega urada RS za preteklo leto (za leto 2017 znaša ta znesek 16.263,90 EUR).

Za znesek nad 1.626,39 EUR mora stranka v letno poročilo navesti ime in priimek fizične osebe, naslov ter višino skupnega letnega zneska, ki ga je fizična oseba prispevala stranki.

Za zneske pod 1.626,39 EUR stranki ni potrebno navajati podatkov fizične osebe.

V kolikor želite dodatne informacije glede prispevkov stranki, smo vam na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Iskrena hvala!