Mi smo z vami!

V Listi Aleša Bržana smo se pred štirimi leti povezali občanke in občani Mestne občine Koper, ki smo verjeli v drugačno vodenje naše skupnosti, kot smo ga bili vajeni v preteklosti. V sodelovanje politike z ljudmi, v medsebojno spoštovanje in moč dogovora.

Z rezultati tega mandata dokazujemo, da prava pot naprej vodi v soodločanju, s spodbujanjem in vključevanjem občank in občanov v javno življenje.

To naše partnerstvo želimo nadaljevati tudi v prihodnjem mandatu in vas k sodelovanju vabimo že pri pripravi našega programa. Zato smo ga pustili odprtega tudi za vaše predloge in mnenja.

V jedro programa smo zapisali svojo vizijo in našteli projekte, ki jih moramo in jih tudi bomo izpeljali v prihodnjem mandatu, verjamemo pa, da lahko ob tem uresničimo tudi katero izmed vaših dobrih idej.

Svoje stališča in predloge nam lahko posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., preko spletnega obrazca https://forms.gle/aqSk63AEQ8vZ5v5GA ali pa nam jih kar osebno predstavite na enem izmed naših predvolilnih srečanj, ki jih bomo organizirali v prihodnjem mesecu.

Veselimo se vašega sodelovanja in se vam zanj vnaprej zahvaljujemo.